rajamme vartijat muuriankkuri muuriset lehti

Uusia julkaisuja Princepsin Issuu-alustalla

Posted

Yrityksemme alkuvuosi on ollut kiireistä julkaisujen tuotantoa. Kaikki lehdet ovat luettavissa Princepsin Issuu-alustalla.

Rajavartiolaitoksen julkaisut

Rajavartiolaitoksen Rajamme Vartijat -lehdestä on julkaistu alkuvuodesta kaksi numeroa. Kesäkuun 68-sivuisen lehden teemana on yhteistyö eri viranomaisten kesken. Lehdessä kerrotaan Rajavartiolaitoksen yhteistyöstä poliisin, Tullin, Maahanmuuttoviraston ja syyttäjälaitoksen kanssa.

Maaliskuussa ilmestyneen 96-sivuisen Rajamme Vartijat -lehden teemana on kansainvälinen toiminta. Lehdessä käsitellään Rajavartiolaitoksen kansainvälistä toimintaa ja yhteistyötä mm. Frontexin kanssa.

Puolustushallinnon rakennuslaitoksen julkaisut

Maaliskuussa ilmestyneessä Muuriset-uutislehdessä kerrotaan Rakennuslaitoksen ajankohtaisista asioista, mm. kuinka varusmiehille opetetaan kasarmien siivousta videon ja virtuaalitodellisuuden avulla ja millaisia haasteita liito-oravat toivat siviilikäyttöön siirtyneen Lahden Hennalan varuskunnan maaperän kunnostukseen.

Kesäkuussa ilmestyneessä Muuriankkuri-sidosryhmälehdessä kerrotaan mm., kuinka vuosikorjauksilla ylläpidetään puolustushallinnon kiinteistöjä ja kuinka Rakennuslaitoksen strategiaa uudistetaan yhdessä henkilöstön kanssa. Puolustusvoimien tiedustelupäällikkö, kenraalimajuri Harri Ohra-aho kuvaa lehden haastattelussa tiedustelulainsäädännön merkitystä. Puolustusvoimien juhlavuoden kunniaksi lehdessä on juttu Sotamuseon Puolustusvoimien 100-vuotisnäyttelystä Suomenlinnassa. Intti tutuksi -päivänä kävimme tutustumassa Laivaston soittokunnan toimintaan Turussa. Kasarmien uusi elämä -sarjassa kerrotaan Isosaaren linnakkeen sotilaallisesta historiasta ja siitä, kuinka Helsingin ulkosaari on nyt muuttunut suosituksi retkikohteeksi. Ulkopoliittisen instituutin johtaja Teija Tiilikainen pohtii kolumnissaan Euroopan puolustusyhteistyön tulevaisuutta.

← Etusivulle