Triathlonin VR-kokemus Matkamessuilla veti väkeä Turun osastolle

Posted

360Mediatalo on mukana Matka 2018 -messuilla 18. – 21.1.2018 Suomen Saaristo -yhteisosastolla / Visit Turku.

Tule kokemaan Challenge Turku kaupunkitriathlonin kisatunnelmat VR-laseilla.

Viime vuosina suuren suosion saavuttanut Challenge Turku kaupunkitriathlon on yksi Turun matkailun kärkihankkeista. Neljännet triathlonkisat järjestetään jälleen elokuussa Aurajoen tuntumassa, jonka reitit ja maisemat ovat saaneet runsaasti kiitosta triathlonisteilta.
Matkamessuilla 18. – 21.1.2018 messuvieraat pääsevät vuoden 2017 kisatunnelmiin 360Mediatalon toteuttamassa VR-kokemuksessa.

− Virtuaalitodellisuus on loistava väline esitellä lajia etenkin niille, jotka eivät ole siihen aiemmin törmänneet, kertoo Challenge Turun johtaja Heikki Jaatinen.

− Kuvasimme tapahtumaa lauantaipäivän aikana, jonka jälkeen editoimme koosteen taustamusiikkeineen, ja jo seuraavana aamuna kisan parhaat palat oli katsottavissa VR-laseilla kisakeskuksessa, kuvaa 360Mediatalon VR-tuottaja Henrik Helin tiiminsä nopeaa toimintaa.
Idea Turun Challenge-tapahtumasta syntyi triathlonia harrastavalle Jaatiselle muutama vuosi sitten pyörälenkillä. Nykyisin tapahtuma on osa kansainvälistä Challenge Family -sarjaa. Viime vuonna Turun tapahtumaan osallistui 800 kisaajaa edustaen 20 kansallisuutta.

− Kilpaileminen Turussa on koko perheen kokemus. Kisakeskus on kävelyetäisyydellä keskustan hotelleista ja se mahdollistaa joustavan tavan tutustua kaupunkiin ja sen monipuolisiin palveluihin, Heikki Jaatinen korostaa.

− Challenge Family -kilpailuja järjestetään vuosittain noin 40 ainutlaatuisissa kohteissa ympäri maailmaa. Tavoitteena on tarjota mieleenpainuva kokemus kaiken ikäisille ja -kuntoisille kisaajille. Myöskään katsojat eivät jää kylmäksi seuratessaan vauhdikasta menoa.

Turussa toisen päivän puolitriathlonissa kovakuntoisimmat urheilijat uivat 1,9 kilometriä Aurajoessa, pyöräilevät reilut 90 kilometriä ja sen jälkeen juoksevat puolimaratonin.
Iso tapahtuma vaatii isot järjestelyt ja ensi elokuun kisaa lähdettiin suunnittelemaan jo viime vuoden puolella. Challenge Turku -organisaation palveluksessa on kaksi kokopäiväistä työntekijää ja tapahtuman järjestelyihin osallistuu yli 400 vapaaehtoista.

”Elokuun 2018 Challenge Turku kaupunkitriathlonin järjestelyt ovat jo hyvässä vauhdissa”, kertoo tapahtuman johtaja Heikki Jaatinen.

← Etusivulle