Meistä

Princeps Oy

Autamme asiakkaitamme edistämään liiketoimintaansa vaikuttavalla ja kustannustehokkaalla viestinnällä. Hallitsemme viestinnän kokonaisuuden strategisesta suunnittelusta käytännön toteutukseen sekä printtiin että sähköisiin kanaviin. Olemme edelläkävijä virtuaaliviestinnässä.

Asiakkainamme on suomalaisia ja kansainvälisiä yrityksiä ja julkishallinnon yhteisöjä kuten kaupunkeja, sairaaloita sekä puolustus- ja turvallisuusalan organisaatioita. Toimintamme lähtökohtana on ymmärtää asiakkaamme toimintaa ja tukea sitä oikeanlaisilla viestintäratkaisuilla. Pitkäaikaiset asiakassuhteemme todistavat, että ammattitaitoamme arvostetaan.

Meillä on vankka kokemus viestinnän strategisesta suunnittelusta, toimitustyöstä ja graafisesta suunnittelusta sekä viestinnän valmennuksesta.

Princeps Oy on suomalainen perheyhtiö ja perustettu vuonna 1990. Sana princeps on latinaa ja tarkoittaa johtajuutta. Nimemme mukaisesti tarjoamme johtavaa viestintää, joka edistää asiakkaidemme toimintaa ja palvelee näiden sidosryhmiä.

Tekijät

Kirsti Helin
Viestintäkonsultti, toimitusjohtaja, FM, MTi,
pedagogiset opinnot

Asiakasprojektien johtaminen, viestinnän strateginen suunnittelu, toimitustyö, mediaviestintä, viestintäkoulutus
Henrik Helin
Toimitusjohtaja, 360Mediatalo Oy
Virtual Reality –liiketoiminta
Sanna Purho
Graafinen suunnittelija, media-assistentti, AV-ammattitutkinto
Graafinen suunnittelu, taittotyö, valokuvaus, videotuotanto, VR-tuotanto, web-design
Juhani Heimonen
Senior Advisor, VTM
Vaikuttajaviestintä, toimitustyö, viestintäkoulutus
Lea Heinonen-Eerola
Kielenhuoltaja, kääntäjä, FM
Kielenhuolto ja käännöstyöt