muuriankkuri lehti 2017

Joulukuun Muuriankkuri ilmestynyt

Posted


Lehdessä kerrotaan mm. Puolustusvoimien toimitilojen käytön tehostamisesta, Vekaranjärven varuskunnan uudistetusta lämpölaitoksesta sekä ensi vuonna järjestettävistä Puolustusvoimien 100-vuotisjuhlallisuuksista. Kasarmien uusi elämä -juttusarjassa kerrotaan Korian varuskunnan värikkäästä historiasta ja alueen muuttamisesta vuoden 2019 asuntomessualueeksi. Ulkopoliittisen instituutin ohjelmajohtaja Mika Aaltola ja turvallisuusanalyytikko, prikaatikenraali (evp) Juha Pyykönen pohtivat globaalia turvallisuustilannetta. Lehden kolumnistina on tuore viestintäyrittäjä Markku Mantila, joka on toiminut aiemmin mm. valtioneuvoston viestintäjohtajana ja Kalevan päätoimittajana.
Muun muassa näistä aiheista voit lukea tästä Muuriankkurin näköislehdestä.

← Etusivulle