360mediatalo virtuaaliesittely aran cucine

Virtuaalinen showroom italialaiselle Aran Cucine keittiövalmistajalle

Posted

360Mediatalo toi maailman ostetuimman italialaisen keittiövalmistaja Aran Cucinen keittiömallistot virtuaalitodellisuuteen. Aran Cucinen, Italian Abruzzossa sijaitseva tehtaan keittiönäyttely on nyt katsottavissa virtuaalisessa showroomissa.

Virtuaalisessa showroomissa on esillä yhteensä 23 klassista ja modernia keittiötä. 360 asteen kuvina toteutetussa virtuaaliympäristössä asiakas näkee keittiöt kokonaisuuksina ja kuvakkeita klikkaamalla pääsee avaamaan kaapistoja ja tutkimaan muita yksityiskohtia.

− Virtuaalinen esittely antaa meille aivan uusia mahdollisuuksia esitellä tuotteitamme. Asiakkaamme pääsevät nyt entistä paremmin tutustumaan keittiömalleihimme jo verkossa, kertoo Aran Cucinen Suomen maahantuonnista ja myynnistä vastaava Samu Helin. − Virtuaaliesittely on hyvä lisätyökalu myynnillemme.

− Olemme tyytyväisiä 360Mediatalon Virtual Reality -palveluun. He hoitivat virtuaaliesittelyn toteutuksen hienosti suunnittelusta ja kuvauksista lopputuotteeseen ja ottivat hyvin huomioon Aran Cucinen toiveet.

Lisätietoja:
Aran Cucine Finland, myyntijohtaja Samu Helin, puh. 040 960 6176, samu.helin (at) aran.fi
360Mediatalo Oy, myyntijohtaja Jens Lönnqvist, puh. 040 841 3099, jens.lonnqvist (at) 360mediatalo.fi

Aran Cucine on italialainen 1960-luvulla perustettu yritys, joka suunnittelee ja valmistaa keittiöitä, vaatesäilytysjärjestelmiä, kylpyhuonekalusteita ja toimistokalusteita. Aran Cucinella on Italiassa yli 1500 toimipistettä ja yritys toimii yli 120 maassa. Suomessa Aran Cucine on toiminut 10 vuotta ja sillä on keittiöiden myyntipisteet Helsingin lisäksi Espoossa, Kaarinassa, Kuopiossa, Turussa ja Veikkolassa.