challenge turku triathlon virtuaaliesittely

Challenge Turku kaupunkitriathlon Virtual Reality -kokemuksena

Posted

Challenge Turku kaupunkitriathlon järjestettiin kolmatta kertaa 12. – 13. elokuuta 2017. Puolitriathlonissa kovatasoiset urheilijat uivat 1,9 kilometriä Aurajoessa, pyöräilivät reilut 90 kilometriä ja sen jälkeen juoksivat puolimaratonin. Naisten sarjassa voiton vei Suomen Kaisa Sali ja miesten sarjassa Uuden-Seelannin Dylan McNeice. Turun reitit ja olosuhteet saivat runsaasti kiitosta triathlonisteilta. Kilpailu oli avoin kaikille ja siihen osallistui yhteensä lähes 500 ammattiurheilijaa ja lajin harrastajaa. Kisan tunnelmiin pääset tässä 360Mediatalon tuottamassa VR-kokemuksessa.

Kilpailijat saapuvat maalialueelle.
360Mediatalon standillä pääsi kokemaan edellisen päivän kisatunnelmia VR-laseilla.